تشکیل ۲۵۲ پرونده تخلف صنفی در کردستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۱۹۶

تشکیل ۲۵۲ پرونده تخلف صنفی در کردستان

مدیرکل تعزیرات کردستان گفت: از ابتدای سال، ۲۵۲ پرونده تخلف اصناف به ارزش ۳۸ میلیارد ریال تشکیل شد.
تشکیل ۲۵۲ پرونده تخلف صنفی در کردستان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین رحیمیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران گفت: از این تعداد پرونده تخلفاتی ۱۱۸ پرونده به مواد خوراکی و ۳۶ پرونده به نانوایی‌ها اختصاص داشت.

وی افزود: در طول اجرای طرح نظارت بر بازار، ۲۱۰ تیم بازرسی و گشت در استان فعالیت داشتند و ۳۹۷ مورد بازرسی از واحدهای صنفی انجام شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان با بیان اینکه بیشترین تخلفات صنفی مربوط به عدم درج قیمت و گرانفروشی بود، اضافه کرد: طرح نظارتی تعزیرات حکومتی کردستان در ۲ مرحله طی اسفند و فروردین امسال انجام شد که مرحله دوم آن ۱۵ فروردین به پایان رسید.

رحیمیان با بیان اینکه در این طرح نظارتی از هزار و ۵۸۹، واحد صنفی بازرسی و نظارت انجام شد، گفت: از این تعداد ۵۳۰ واحد صنفی متخلف شناسایی شدند و هزار و ۵۹ واحد نیز تخلفی نداشتند.

شهروندان می‌توانند با سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی شکایات و تخلفات صنفی را گزارش کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار